دوشنبه 15 تير 1405 - Mon 06 Jul 2026
  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 269042
    تاریخ انتشار: 10/آبان/1400 - 21:58
    دوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰

    قیمت دلار در بازار امروز / دلار قد کشید

    فعالان ارزی در سومین روز هفته، شاهد افزایش نرخ خرید و فروش دلار و یورو در بازار بودند. این در حالی است که امروز نرخ رسمی انواع ارز نیز توسط بانک مرکزی اعلام شد که بر اساس آن نرخ ۱۵ ارز کاهش یافت.

     قیمت دلار در بازار امروز / دلار قد کشید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    فعالان ارزی در سومین روز هفته، شاهد افزایش نرخ خرید و فروش دلار و یورو در بازار بودند. این در حالی است که امروز نرخ رسمی انواع ارز نیز توسط بانک مرکزی اعلام شد که بر اساس آن  نرخ ۱۵ ارز کاهش یافت.

     بر این اساس در معاملات امروز (دوشنبه دهم آبان ماه ۱۴۰۰) بازار ارز، هر اسکناس دلار آمریکا در صرافی‌های بانکی و مجاز سطح کشور به نرخ ۲۶۲۹۱ تومان از مردم خریداری و در مقابل به قیمت ۲۶۸۲۲ تومان به متقاضی دریافت دلار فروخته می‌شود که نسبت به روز یکشنبه، ۱۹۱ تومان گران‌تر شده است.

    همچنین هر اسکناس یورو در این صرافی‌ها به قیمت ۳۰۴۸۶ تومان از مردم خریداری و در مقابل با رشد ۳۳۹ تومانی نسبت به روز کاری قبل، به نرخ ۳۱۱۰۲ تومان به متقاضی دریافت یورو فروخته می‌شود.

    نرخ رسمی انواع ارز در بانک مرکزی

    بانک مرکزی امروز (دوشنبه دهم آبان ماه ۱۴۰۰) نرخ رسمی ۴۶ ارز را اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۱۵ ارز کاهش و ۲۲ ارز افزایش یافته است. نرخ ۹ ارز نیز بدون تغییر باقی مانده است.

    امروز هر دلار آمریکا ۴۲ هزار ریال، پوند انگلیس ۵۷ هزار و ۴۹۸ ریال و یورو ۴۸ هزار و ۵۶۹ ریال ارزش‌گذاری شد. بر پایه این گزارش، امروز هر فرانک سوئیس ۴۵ هزار و ۸۸۷ ریال، کرون سوئد ۴ هزار و ۸۸۹ ریال، کرون نروژ ۴ هزار و ۹۷۹ ریال، کرون دانمارک ۶ هزار و ۵۲۷ ریال، روپیه هند ۵۶۱ ریال، درهم امارات متحده عربی ۱۱ هزار و ۴۳۷ ریال، دینار کویت ۱۳۸ هزار و ۹۳۶ ریال، یکصد روپیه پاکستان ۲۴ هزار و ۴۶۵ ریال، یکصد ین ژاپن ۳۶ هزار و ۸۴۵ ریال، دلار هنگ‌کنگ پنج هزار و ۳۹۹ ریال و ریال عمان ۱۰۹ هزار و ۲۳۳ ریال ارزش‌گذاری شد.

    همچنین، هر دلار کانادا ۳۳ هزار و ۹۰۷ ریال، دلار نیوزیلند ۳۰ هزار و ۱۲۴ ریال، راند آفریقای جنوبی ۲ هزار و ۷۵۷ ریال، لیر ترکیه ۴ هزار و ۳۷۳ ریال، روبل روسیه ۵۹۳ ریال، ریال قطر ۱۱ هزار و ۵۳۹ ریال، یکصد دینار عراق ۲ هزار و ۸۷۸ ریال، لیر سوریه ۳۴ ریال، دلار استرالیا ۳۱ هزار و ۵۶۰ ریال، ریال سعودی ۱۱ هزار و ۲۰۰ ریال، دینار بحرین ۱۱۱ هزار و ۷۰۳ ریال، دلار سنگاپور ۳۱ هزار و ۶۰۴ ریال، یکصد تاکای بنگلادش ۴۹ هزار و ۵۰۰ ریال، ده روپیه سریلانکا ۲ هزار و ۸۲ ریال، کیات میانمار ۲۵ ریال، یکصد روپیه نپال ۳۴ هزار و ۸۷۰ ریال، یکصد درام ارمنستان ۸ هزار و ۸۹۱ ریال و دینار لیبی ۹ هزار و ۲۴۵ ریال تعیین شد.

    امروز در تابلوی بانک مرکزی هر یوان چین ۶ هزار و ۵۶۶ ریال، یکصد بات تایلند ۱۲۶ هزار و ۲۰۸ ریال، رینگیت مالزی ۱۰ هزار و ۱۴۲ ریال، یک‌هزار وون کره‌جنوبی ۳۵ هزار و ۷۴۸ ریال، دینار اردن ۵۹ هزار و ۲۳۸ ریال، یکصد تنگه قزاقستان ۹ هزار و ۸۳۹ ریال، هر لاری گرجستان ۱۳ هزار و ۲۹۱ ریال، یک هزار روپیه اندونزی ۲ هزار و ۹۶۰ ریال، افغانی افغانستان ۴۶۳ ریال، روبل جدید بلاروس ۱۷ هزار و ۳۵۶ ریال، منات جمهوری آذربایجان ۲۴ هزار و ۷۰۷ ریال، یکصد پزوی فیلیپین ۸۳ هزار و۸۴ ریال، سومونی تاجیکستان ۳ هزار و ۷۳۷ ریال و منات جدید ترکمنستان ۱۱ هزار و ۹۸۳ ریال قیمت خورد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما